úterý 8. února 2011

Be my Black Swan

 
Vypadá to tak trochu jako slepičí polívka pro ženskou duši, film o baletkách... ale nenechte se zmást, je to pěkně drsný. Zaručeně se vám ale na konci filmu budou řinout slzy po tvářích - buď smutkem nebo dojetím... záleží na tom jestli je vaše duše bílá, nebo černá.
 
Vždycky když vidím něco takhle krásnýho, postesknu si nad tím, že já sem takovej lempl, co nikdy nic takhle krásnýho nedokázal a nedokáže...
A ta hudba? nemá chybu
 Co vy na to?
Mimochodem, minulej tejden mi nějakej kluk v nějakym klubu řekl, že vypadám jako Natalie Portman. Nevěděla sem jak vypadá, ale po shlédnutí tohodle filmu už bezpečně vim, že pěkně kecal.

6 komentářů:

  1. Black Swan je momentálně můj TOP film. Úžasná Natalie, úžasná hudba, všecko. A ten konec je fakt bombovej ♥''lajk it''

    OdpovědětVymazat
  2. U nas to hraju az od stvrtku a to ja akurat letim do londyna.. ale hned ako sa vratim si to zbehnem pozriet..velmi sa na to tesim.. krasne kostymi, dobre obsadenie, putavy pribeh..juj :)

    ps ak mas chut pozyvam ta ku mne si trosku zasutazit:)
    http://diamondsfashionkatka.blogspot.com/2011/01/ukaz-sa-vyhraj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. mně se to strašně moc líbilo! Natalie je tam skvělá!

    OdpovědětVymazat
  4. Viděla jsem to zrovna před pár dny...skvěle udělanej film, ale některý ty scény jsem musela přeskakovat (jak měla ty halucinace), fakt jsem na to neměla žaludek. Třeba jak si na tom plese strhávala tu kůžičku z prstu. Brrrr.

    OdpovědětVymazat